Klatreverket Drammen

Komplett innendørs klatresenter med tauklatring og buldring for alle! Totalt ca 1200 m2 med bratte gleder, samt egen butikk med alt av klatreutstyr - og litt til...


Klatreverket gif


Klatreverket logo

UTFORSK KLATREVERKET

Bera klatrevegg

Stikkord for feltet: Vegghøyde 5 - 25 m, gradering fra 3 til 8/8+ og alle former for klatring. Mest brukte klatrefelt i området og feltet med flest ruter. Parkering ved rundkjøring før avkjøring til 3. Bera terrasse eller på oppmerkede plasser i enden av 5. terrasse. Parker for all del ikke på plasser som er forbeholdt beboere og deres gjester (som regel godt skiltet). Feltet er med i Piratføreren for Bera. Også lenger opp i skogen (opp mot Klemmehøgda) finnes det noen mindre klipper i varierende kvalitet som noen har kikket på (Bera Øvre). Antall etablerte og registrerte ruter pr 2013: 112.
Kilde: Granholt.noBera KlatreveggUTFORSK BERA

Hamborgstrømskogen

Etter bare en liten gåtur fra Drammen sentrum finner du eksotiske Hamborgstrømskogen. Her kan de minste ta frem klatreren i seg og utforske Tarzanløypa, en både spennende og krevende hinderløype. Det er også natursti, gapahuk og et flott opparbeidet område med bålplass og benker. En naturopplevelse for hele familien. Ønsker du å overnatte er det fint tilrettelagt i gapahuken på området.Bera KlatreveggKjøsterudjuvet

Kjøsterudjuvet er et 10 000 år gammelt juv og er en naturattraksjon av nasjonal interesse. Revnen i fjellet er 1300 meter lang med en stigning på 250 meter. De loddrette veggene er opptil 60 meter høye. Bredden på juvet er ca 8 til 15 meter. Vandring opp Kjøsterudjuvet er en flott naturopplevelse med frodig vegetasjon og en helt spesiell stemning. En spennende opplevelse for barn som klatrer og klyver over steiner opp.

Alternativt finnes det en sti på hver side av juvet. Vel oppe er det flotte området ved Gamledammen et fint sted å nyte medbrakt niste.
Mange tar den enklere veien ned igjen via Drammen Aktivitetspark (Drammen Skisenter/Drammen Klatrepark).

Kjøsterudjuvet